*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
09 Ocak 2009, 17:56:02

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
K: Ttnet'in 'vitamin'i öğrencilere dersleri daha çok  (Okunma Sayısı 888 defa)
« : 13 Ekim 2008, 17:29:53 »

feyza05 Online
Yönetim Ekibi
Bilge Üye

TTNET'in, eğitime destek çalışmaları kapsamında hazırladığı 'TTNET VİTAMİN' paketi öğrencilere, interneti kullanarak dersleri interaktif ortamda daha rahat bir şekilde öğrenmelerini sağlıyor.

TTNET VİTAMİN projesiyle, ilköğretim 4, 5, 6, 7 ve 8'inci sınıfta okuyan öğrenciler, Milli Eğitim Bakanlığı müfredatı ile uyumlu Matematik, Fen ve Teknoloji, Türkçe ve Sosyal Bilgiler derslerinin içeriklerine bilgisayar ekranındaki işaret butonlarına basarak kolayca ulaşabilecekler. Öğretmenler için de faydalı olacak olan yeni "VİTAMİN" sayesinde öğrenciler; ders kitabı maketi üzerinden konuları takip edip 3 boyutlu canlandırmalar, resimler, videolar ve basit örneklerle istedikleri konuyu daha iyi anlama imkanı buluyor.

'İnternette Vitamin Var' sloganıyla hazırlanan çalışma sayesinde isteyen öğrenci istediği dersi tıklayıp hem eğlenebilecek hem de konuları araştırabilecek. Animasyonlar sayesinde öğrencilerin büyük ilgisini çekecek olan 'VİTAMİN', bu alanda bir ilk olma özelliği de taşıyor. Törende bir konuşma yapan Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik eğitime yapacakları yatırımların devam edeceğini belirterek bu kapsamda gereken şeylerin yapılacağını söyledi.

Bakan Çelik, daha sonra TTNET VİTAMİN yarışmasında başarılı olan öğrencilere sertifikalarını verdi. TTNET'in, Milli Eğitim Bakanlığı ile ortak olarak gerçekleştirdiği ilköğretim öğrencilerine ücretsiz elektronik posta hizmeti verilmesi projesi ise Ekim ayı içinde devreye alınacak. Milli Eğitim Bakanlığı, eğitsel ve bilgilendirme amaçlı çalışmalarını güvenli bir şekilde bu hizmet üzerinden sunabilecek. Projenin devreye gireceği tarihten itibaren 4. ve 5. Sınıf öğrencileri ile öğretmenleri bu hizmetten faydalanmaya başlayabilecek. VİTAMİN'i, TTNET ADSL aboneleri yıllık 36 YTL ödeyerek satın alabiliyor ya da
Register or Login
www.ttnetvitamin.com.tr

Register or Login web sitesi üzerinden kayıt yaptırarak, hemen kullanmaya başlayabiliyorlar. Abone olmayanlar ise Türk Telekom bayilerinden başvuru yaparak bu paketi alabilecekler.

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Ttnet'in 'vitamin'i öğrencilere dersleri daha çok
« Posted on: 09 Ocak 2009, 17:56:02 »

Merhaba ziyaretçimiz. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz.Siteden daha fazla yararlanmanız,konulardaki eklenti,dosya ve dökümanları görmek için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Ttnet'in 'vitamin'i öğrencilere dersleri daha çok oyunları, Ttnet'in 'vitamin'i öğrencilere dersleri daha çok programı, Ttnet'in 'vitamin'i öğrencilere dersleri daha çok , Ttnet'in 'vitamin'i öğrencilere dersleri daha çok program yükle, Ttnet'in 'vitamin'i öğrencilere dersleri daha çok download, Ttnet'in 'vitamin'i öğrencilere dersleri daha çok hikayeleri, Ttnet'in 'vitamin'i öğrencilere dersleri daha çok kitabı, Ttnet'in 'vitamin'i öğrencilere dersleri daha çok haber, Ttnet'in 'vitamin'i öğrencilere dersleri daha çok yükle, Ttnet'in 'vitamin'i öğrencilere dersleri daha çok videosu, Ttnet'in 'vitamin'i öğrencilere dersleri daha çok , şarkı sözleri

İlgili Konular
Konu Başlığı Başlatan Y G Son Mesaj
bazen susmak, konuşmaktan daha etkilidir Sohbet / Eğlence mertmercan 0 167 Son Mesaj 17 Eylül 2008, 00:24:15
Gönderen: mertmercan
Çay sudan daha yararlı! İlginç Bilgiler - Resimler - Siteler feyza05 3 195 Son Mesaj 20 Eylül 2008, 05:23:43
Gönderen: feyza05
Bazı insanlar neden daha çok üşür ? İlginç Bilgiler - Resimler - Siteler cendere 2 366 Son Mesaj 28 Ekim 2008, 02:41:16
Gönderen: esra0416
Allah'a inanan daha az acı çekiyor!!! İlginç Bilgiler - Resimler - Siteler cendere 0 147 Son Mesaj 29 Eylül 2008, 13:27:33
Gönderen: cendere
Hepatit B veba salgınından daha yaygın Sohbet / Eğlence feyza05 0 137 Son Mesaj 28 Ekim 2008, 12:42:18
Gönderen: feyza05
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|- | - | - | - | -