*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
09 Ocak 2009, 16:31:31

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
K: terör zirvesi  (Okunma Sayısı 264 defa)
« : 14 Ekim 2008, 23:45:35 »

KILIÇ Offline
Yönetim Ekibi
Bilge Üye

Terör zirvesinden 'yapı' çıktı
14 Ekim 2008 Salı 20:45
Terör Mücadele Zirvesi bitti. Zirveden çıkan karara göre yeni bir kurumsal yapı kurulacak. Zirveden çıkan karar bakın nasıl?
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında yapılan Terörle Mücadele Yüksek Kurulu toplantısında, terörle mücadelede koordinasyonu sağlamak üzere İçişleri Bakanlığı bünyesinde yeni bir kurumsal yapılanmaya gidilmesi kararlaştırıldı.

Başbakanlık Basın Merkezi'nden toplantıdan sonra yapılan yazılı açıklamada, Terörle Mücadele Yüksek Kurulu toplantısının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirildiği belirtilerek şöyle denildi:

''Toplantıda, terörle mücadelede koordinasyonu sağlamak üzere İçişleri Bakanlığı bünyesinde yeni bir kurumsal yapılanmaya gidilmesi kararlaştırılmıştır.

Terörle mücadelenin başta sosyo-ekonomik, dış politika ve hukuksal yönleri olmak üzere bütün boyutları ele alınmış ve kapsamlı bir biçimde değerlendirilmiştir. Toplantılara devam edilecektir.''

alıntı

bastığın yerleri toprak diye geçme tanı
düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: terör zirvesi
« Posted on: 09 Ocak 2009, 16:31:31 »

Merhaba ziyaretçimiz. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz.Siteden daha fazla yararlanmanız,konulardaki eklenti,dosya ve dökümanları görmek için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: terör zirvesi oyunları, terör zirvesi programı, terör zirvesi , terör zirvesi program yükle, terör zirvesi download, terör zirvesi hikayeleri, terör zirvesi kitabı, terör zirvesi haber, terör zirvesi yükle, terör zirvesi videosu, terör zirvesi, şarkı sözleri
« Yanıtla #1 : 14 Ekim 2008, 23:49:40 »

KILIÇ Offline
Yönetim Ekibi
Bilge Üye

kısacası yine onlarca şehit vermeye devam edecez. yine toplntı yine mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir. diyecekler bu sefer dış işleri büyesinde bir yapı toplantı toplantı...

şehitlerimizin mekanı cennet ruhları şad olsun.bu yazıları onlar sayesinde yazabiliyorum

« Yanıtla #2 : 14 Ekim 2008, 23:57:04 »

Mehmet Online
Site Yöneticisi
Bilge Üye

bu kana artık bir dur demek gerek.nereye kadar.

Egitimciyim.Net
""Eğitim Dünyasının Yeni Yüzü""

« Yanıtla #3 : 14 Ekim 2008, 23:59:51 »

KILIÇ Offline
Yönetim Ekibi
Bilge Üye

işte onu bi deseler demiyorlar toplantı toplntı çıkan sonuç kurul kuracaklar onlarda toplanacaklar...

« Yanıtla #4 : 15 Ekim 2008, 00:05:19 »

feyza05 Offline
Yönetim Ekibi
Bilge Üye

bir an önce kurul mu kuracaklar, toplantı mı edecekler ne yapacaklarsa yapsalarda şu işi kökten bitirseler, tüm şehitlerimizin mekanı cennet ruhları şad olsun...

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|- | - | - | - | -