*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
09 Ocak 2009, 16:33:37

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
K: Sitemize katkıda bulunan arkadaşlarım  (Okunma Sayısı 196 defa)
« : 22 Ekim 2008, 00:02:44 »

Mehmet Online
Site Yöneticisi
Bilge Üye

uzun süredir sizlere katılamıyorum lütfen beni affedın.bu gecen süre içerisinde sitemize katkıda bulunan feyza05,inci.tanem_ea ,mehmetaydemirim, mehlika40  hocalarım başta olmak üzere hepsine teşekkür ediyorum.sizlerin desteği olmadan bu sitenın hak ettiği yerde olması mümkündeğil.iyiki varsınız.

Egitimciyim.Net
""Eğitim Dünyasının Yeni Yüzü""

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Sitemize katkıda bulunan arkadaşlarım
« Posted on: 09 Ocak 2009, 16:33:37 »

Merhaba ziyaretçimiz. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz.Siteden daha fazla yararlanmanız,konulardaki eklenti,dosya ve dökümanları görmek için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Sitemize katkıda bulunan arkadaşlarım oyunları, Sitemize katkıda bulunan arkadaşlarım programı, Sitemize katkıda bulunan arkadaşlarım , Sitemize katkıda bulunan arkadaşlarım program yükle, Sitemize katkıda bulunan arkadaşlarım download, Sitemize katkıda bulunan arkadaşlarım hikayeleri, Sitemize katkıda bulunan arkadaşlarım kitabı, Sitemize katkıda bulunan arkadaşlarım haber, Sitemize katkıda bulunan arkadaşlarım yükle, Sitemize katkıda bulunan arkadaşlarım videosu, Sitemize katkıda bulunan arkadaşlarım, şarkı sözleri
« Yanıtla #1 : 22 Ekim 2008, 14:51:52 »

feyza05 Offline
Yönetim Ekibi
Bilge Üye

Paylaşmak güzeldir diyoruz ve elimizden geldiğince paylaşmaya çalışıyoruz. Bilgi paylaşıldıkça çoğalır, tüm eğitimci arkadaşlarımıza boool paylaşımlar dilerim.

Ayrıca böyle bir paylaşım ortamı sunduğunuz için teşekkürler Mehmet Bey...
« Yanıtla #2 : 23 Ekim 2008, 22:11:02 »

inci.tanem_ea Offline
Tecrübeli Üye

bizde size teşekkür ederiz mehmet hocam böyle bi site açtığınız ve yardımcı olduğunuz için

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|- | - | - | - | -