*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
08 Ocak 2009, 00:09:31

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
K: Özel eğitim için oyuncaklar  (Okunma Sayısı 213 defa)
« : 13 Ekim 2008, 16:53:17 »

feyza05 Online
Yönetim Ekibi
Bilge Üye

Meyve Kokulari :farklı meyvelerin aromalarını ayırt ederek koku duyusunu geliştiren duyumsal bir oyun.oyun 12 meyvenin aroması ile dolu olan 12 şişe + 12 meyvenin 24 resimden (tüm ve iki parça halinde)oluşur.gerçek resimler meyveler ve aromaları arasında görsel - kokusal kıyaslama yapmayı sağlayarak onlar hakkındaki bilgiyi arttırır.

Sağ Sol Kavramlari :bu oyun çocuğa kendi sağını - solunu ve bir başka kimsenin sağını - solunu ayırt etme fikrini öğretir.Çocuk, bir kimseyi arkadan ve önden, cisimleri de bir o yanından bir de bu yanından gösteren bu kartları tersine çevirebilir.32 resim bir kimseyi çeşitli nesnelerle gösterir ve şu şekilde tasarlanmıştır:16 tanesinde insan önden (8 tanesinde nesne sağında kalarak ve 8 tanesinde nsne solunda kalarak) ve 16 tanesinde arkadan (8 tanesinde nesne sağında kalarak ve 8 tanesinde nesne soluna kalarak)görünür.oyunda şu kartlar bulunur:1 insan + 8 nesne +32 resim.Öğretmen ve aktivite kartı içerir, ayrıca 16 tane fotokopi çekilebilir.
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Özel eğitim için oyuncaklar
« Posted on: 08 Ocak 2009, 00:09:31 »

Merhaba ziyaretçimiz. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz.Siteden daha fazla yararlanmanız,konulardaki eklenti,dosya ve dökümanları görmek için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Özel eğitim için oyuncaklar oyunları, Özel eğitim için oyuncaklar programı, Özel eğitim için oyuncaklar , Özel eğitim için oyuncaklar program yükle, Özel eğitim için oyuncaklar download, Özel eğitim için oyuncaklar hikayeleri, Özel eğitim için oyuncaklar kitabı, Özel eğitim için oyuncaklar haber, Özel eğitim için oyuncaklar yükle, Özel eğitim için oyuncaklar videosu, Özel eğitim için oyuncaklar , şarkı sözleri

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|- | - | - | - | -