*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
08 Ocak 2009, 02:16:05

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
K: Konya'da Yönetici Atama Hazırlıkları  (Okunma Sayısı 137 defa)
« : 14 Kasım 2008, 00:42:45 »

feyza05 Online
Yönetim Ekibi
Bilge Üye

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü bu gün itibari ile yönetici atama işlemlerine başlama kararı aldı.

Yalnız atama duyurusunda müdür yardımcısı,müdür başyardımcısı ve müdürlük atamlarının hangisinin önce yapılması ve beraber veya ayrı ayrı yapılması konusunda bir netlik oluşturmaya çalışmaktalar.

İl milli eğitim kaynaklarından aldığımız habere göre,özellikle sıksık yapılan iptaller nedeni ile atama yapmak konusunda baya sıkıntı yaşadıkları,yaptıkları o kadar emeğin her seferinde boşa gittiği o yüzden bu konuda oldukça sıkıntı yaşadıklarını ifade etmektedirler.

Özel Haber

Register or Login
www.memurhaberleri.net
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Konya'da Yönetici Atama Hazırlıkları
« Posted on: 08 Ocak 2009, 02:16:05 »

Merhaba ziyaretçimiz. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz.Siteden daha fazla yararlanmanız,konulardaki eklenti,dosya ve dökümanları görmek için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Konya'da Yönetici Atama Hazırlıkları oyunları, Konya'da Yönetici Atama Hazırlıkları programı, Konya'da Yönetici Atama Hazırlıkları , Konya'da Yönetici Atama Hazırlıkları program yükle, Konya'da Yönetici Atama Hazırlıkları download, Konya'da Yönetici Atama Hazırlıkları hikayeleri, Konya'da Yönetici Atama Hazırlıkları kitabı, Konya'da Yönetici Atama Hazırlıkları haber, Konya'da Yönetici Atama Hazırlıkları yükle, Konya'da Yönetici Atama Hazırlıkları videosu, Konya'da Yönetici Atama Hazırlıkları, şarkı sözleri

İlgili Konular
Konu Başlığı Başlatan Y G Son Mesaj
MEB Yönetici Atama Yönetmeliği Başbakanlıkta! Güncel Konular akın 14 3275 Son Mesaj 16 Nisan 2008, 19:52:00
Gönderen: Mehmet
Meb Yönetici Atama Yönetmeliği Sitedeki Sorunlar « 1 2 » Mehmet 18 3087 Son Mesaj 17 Kasım 2008, 16:39:15
Gönderen: KILIÇ
Yönetici atama genelgesi Özlük Hakları « 1 2 » clio06 21 2321 Son Mesaj 19 Ağustos 2008, 12:11:38
Gönderen: clio06
En son yönetici atama işlemleri Soru-Cevap « 1 2 » hguler 26 1887 Son Mesaj 17 Ekim 2008, 16:04:48
Gönderen: feyza05
Meb Yönetici Atama Yönetmeliğinde Son Durum Eğitim Haberleri ve Yorumları Mehmet 0 423 Son Mesaj 20 Eylül 2008, 22:43:17
Gönderen: Mehmet
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|- | - | - | - | -