*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
08 Ocak 2009, 05:15:06

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
K: Atatürk diyor ki  (Okunma Sayısı 151 defa)
« : 26 Ekim 2008, 15:07:14 »

oğlum doğana kadar en yakışıklı bendim :=)
okancan Offline
Yönetim Ekibi
Bilge Üye

Cumhuriyet; fikren, ilmen ve bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli muhafızlar ister.

Benim nâçiz vücudum birgün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.

Biz doğrudan doğruya milletseveriz ve Türk milliyetçisiyiz. Cumhuriyetimizin dayanağı, Türk topluluğudur.

Cumhuriyet fikir serbestliği taraftandır. Samimî ve meşru olmak şartıyla, her fikre hürmet ederiz. Her kanaat bizce muhteremdir.

Türk milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir.

Cumhuriyet rejimi demek, demokrasi sistemiyle devlet şekli demektir.

Cumhuriyet, yüksek ahlaki değer ve niteliklere dayanan bir idaredir. Cumhuriyet fazilettir.

Bugünkü hükümetimizin, devlet teşkilatımızın doğrudan doğruya milletin kendi kendine, kendiliğinden yaptığı bir devlet ve hükümet teşkilatıdır ki onun adı Cumhuriyettir. Artık hükümet ile millet arasında geçmişteki ayrılık kalmamıştır. Hükümet millet ve millet hükümettir.

olması gerekenler zaten yanımda...
olması gerekip te yanımda olmayanlar kimin umurunda....

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Atatürk diyor ki
« Posted on: 08 Ocak 2009, 05:15:06 »

Merhaba ziyaretçimiz. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz.Siteden daha fazla yararlanmanız,konulardaki eklenti,dosya ve dökümanları görmek için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Atatürk diyor ki oyunları, Atatürk diyor ki programı, Atatürk diyor ki , Atatürk diyor ki program yükle, Atatürk diyor ki download, Atatürk diyor ki hikayeleri, Atatürk diyor ki kitabı, Atatürk diyor ki haber, Atatürk diyor ki yükle, Atatürk diyor ki videosu, Atatürk diyor ki , şarkı sözleri

İlgili Konular
Konu Başlığı Başlatan Y G Son Mesaj
Çin'de Atatürk !!!... ATATÜRK Hakkında Herşey cendere 0 266 Son Mesaj 24 Eylül 2008, 13:05:20
Gönderen: cendere
atatürk Müzik Etkinlikleri inci.tanem_ea 0 150 Son Mesaj 20 Ekim 2008, 17:42:49
Gönderen: inci.tanem_ea
ATATÜRK Müzik Etkinlikleri inci.tanem_ea 0 170 Son Mesaj 23 Ekim 2008, 22:26:24
Gönderen: inci.tanem_ea
Atatürk ve Annesi ATATÜRK Hakkında Herşey okancan 0 190 Son Mesaj 26 Ekim 2008, 14:55:10
Gönderen: okancan
Atatürk'ten Son Mektup ATATÜRK Hakkında Herşey okancan 0 277 Son Mesaj 26 Ekim 2008, 15:00:35
Gönderen: okancan
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|- | - | - | - | -