*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
08 Ocak 2009, 03:54:36

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
K: Aşktutulması  (Okunma Sayısı 132 defa)
« : 24 Ekim 2008, 12:19:57 »

oğlum doğana kadar en yakışıklı bendim :=)
okancan Offline
Yönetim Ekibi
Bilge Üye

Komedi sevenler bu kaçmaz: Aşktutulması

Futbol sahalarında sıkça rastladığımız “rekabet ve taraftarlık” temaları “aşktutulması” filmi ile sinemaseverlerin karşısına çıkıyor.

Bir takıma inanma ve taraftarı olma, ikili ilişkiler konusu ile işlenince ortaya sevginin mi yoksa taraftarı olduğun takımın mı daha vazgeçilmez olduğu tartışma konusu oluyor.

Fenerbahçeli uğur karakteriyle tolgahan sayışman ,aşık olduğu kız pınar; yani fahriye evcen ile romantik-komedi tarzında türk usulü bir sinema filmiyle sizlere heyecan dolu dakikalar vaat ediliyor.

Eğer siz de “futbol ve aşk temalarından hangisinin daha heyecan verici ve vazgeçilmez olduğu arasında tereddüt yaşıyor ve yaşatıyorsanız“aşktutulması” filmi tam size göre…

olması gerekenler zaten yanımda...
olması gerekip te yanımda olmayanlar kimin umurunda....

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Aşktutulması
« Posted on: 08 Ocak 2009, 03:54:36 »

Merhaba ziyaretçimiz. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz.Siteden daha fazla yararlanmanız,konulardaki eklenti,dosya ve dökümanları görmek için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Aşktutulması oyunları, Aşktutulması programı, Aşktutulması , Aşktutulması program yükle, Aşktutulması download, Aşktutulması hikayeleri, Aşktutulması kitabı, Aşktutulması haber, Aşktutulması yükle, Aşktutulması videosu, Aşktutulması, şarkı sözleri

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|- | - | - | - | -